Vitaminen ,mineralen en balans

Vitaminen en mineralen zijn zeer belangrijke regelaars in het lichaam. Veel mensen kampen met problemen van te veel of te weinig vitaminen of mineralen waardoor een breed scala van klachten kan ontstaan.

Deze behandelingstechniek is erop gericht de balans van en tussen de vitaminen en mineralen te herstellen.

Indien noodzakelijk zal u vitaminen preparaten van het merk Orthica of metagenics geadviseerd krijgen of u krijgt celzouten geadviseerd.

Celzouten zijn zouten die zeer gemakkelijk opgenomen worden in het lichaam en de balans binnen de cellen hersteld. Overige vitamine preparaten herstellen de balans buiten de cellen.

waterbalans

Het lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water. Dit water heeft o.a de functie om afvalstoffen af te voeren en voedingsstoffen in het lichaam te verspreiden.

Het komt echter regelmatig voor dat deze functies verstoord zijn.

Met deze techniek wordt de oorspronkelijke functie van het water hersteld, zodat het lichaam weer optimaal gaat functioneren.

Klachen die kunnen horen bij een wateronbalans zijn bv

  • moeheid
  • slechte weerstand
  • reumatische klachten

Houtbalans

De houtbalans is een balans die erop gericht is te achterhalen waarom men in een veranderingsproces vast blijft zitten en niet in staat is een verandering door te voeren in het dagelijks leven.

De klachten die hierbij horen zijn bv.

  • dezelfde problemen in je leven tegenkomen,
  • dezelfde problemen in relaties tegenkomen,
  • het gevoel hebben niet van gemaakte fouten los te kunnen komen

Deze balans is bij uitstek geschikt voor problemen van deze tijd, daar alle veranderingsprocessen tegenwoordig zeer snel verlopen en heel veel mensen daar problemen mee ondervind.