Allergieën

Het uittesten van overgevoeligheden op voedingsmiddelen, hooikoorts, dieren, etc wordt gedaan met behulp van testbuisjes.Er wordt getest m.b.v de spieren en u wordt dus niet behandeld d.m.v naalden. De behandeling is volkomen pijnloos. Het is ook mogelijk baby's of kleine kinderen te behandelen waarbij op vader of moeder getest wordt

Ook als u last heeft van "stralingsklachten" bv. van aardstraling of hoogspanningsmasten en zendmasten kunt u op deze manier behandeld worden. Deze behandeling zal wel gecombineerd met overige technieken.

Het aantal stoffen waar u overgevoelig voor bent bepaald het aantal behandelingen. Per behandeling wordt 1 stof behandeld. Het aantal stoffen dat behandeld moet worden zal in de eerste behandeling met u besproken worden, zodat u een inschatting kunt maken van de kosten.

Alle hooikoorts klachten worden behandeld in de winterperiode als bomen, planten , gras etc. niet in bloei staan.

Na een allergiebehandeling krijgt u een dieet mee voor maximaal 30 uur waarbij u niet in aanraking mag komen met de behandelde stof. Het is belangrijk dat u zich strikt aan dit dieet houdt voor het slagen van de behandeling.

Verder is het ook mogelijk met deze techniek de bijwerkingen van medicijnen te behandelen. De overgevoeligheden worden behandeld door massage van diverse punten op de rug.

Vorbeelden van klachten klachten die onstaan door overgevoeligheden zijn:

  • eczeem
  • hooikoorts
  • hyperactiviteit
  • slechte concentratie
  • moeheid